Emma De Simpelaere, Waves

bachelor interieurvormgeving

Met dit speelse object kan je schuiven en bouwen hoe jij wilt. Iedere blok, met elk een verschillend kleurtje past in de ander. Ik ben met dit ontwerp beginnen spelen met als hoofdonderwerp de schakel.

Filosofie

Deze onderliggende, persoonlijke boodschap staat symbool voor mijn grootmoeder en alle mantelzorgers die jaren alle last hebben meegedragen van hun partner. In dit geval zijn die de schakel die alles samenhouden. Wanneer die eenmaal in elkaar is geschakeld, klopt alles. Dit object is echter niet voor deze doelgroep bedoeld, maar voor alle leeftijdscategorieën.

Mogelijkheden

Kinderen tot ouderen kunnen er naar hartenlust hun kamer mee inrichten. Ook voor kleinere woonruimtes is dit flexibel systeem ideaal, de combinaties zijn eindeloos. De verschillende functies in het meubel maken ook mogelijk dat dit object geschikt is voor in diverse ruimtes te staan. In de slaapkamer kan je er kleren in opbergen, de spiegel erbij hangen en het zitobject kan dienen voor aan het bureau te zitten, zo komt het thema terug in heel de kamer. In de living kan het object dienen als dressoir. Het is eigenlijk overal een unieke en frisse tint in je interieur.

Credits

Mentoren / Mentors
Venlet Danny
Van Gogh Dirk